Nádas és kukorica tarló égett
2018. október 15. 14:30

Szorgalmatoson nádas égett 4 hektáros területen vasárnap délelőtt. A tüzet a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók oltották el egy gyorssugárral, kéziszerszámokkal, és puttonyfecskendő segítségével.

Új tűzoltószertár erősíti Solymár és térsége mentő tűzvédelmét Új tűzoltószertár erősíti Solymár és térsége mentő tűzvédelmét
2018. október 15. 10:02

Történelmi, egyben a jövőt meghatározó fordulóponthoz érkeztek a solymári önkéntes tűzoltók. A professzionálisan működő egyesület méltán büszke a hétvégén átadásra került új tűzoltószertárra. A közel kettőszáz milliós beruházás által létrehozott épület minden szempontból megfelel a 21. századi előírásoknak, hozzájárulva és egyben megerősítve ezzel a település, a térség tűzvédelmét.

A 41. héten történtA 41. héten történt
2018. október 15. 09:51

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten ötvenegy eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzesetek és műszaki mentések során tizenkettő ember megsérült, egy pedig életét vesztette.

 Sokszínű feladatok a hétvégén Sokszínű feladatok a hétvégén
2018. október 15. 08:01

Szabadtéri tüzek, leégett étel és lángoló kukoricacsutka bála és a darazsak is munkát adtak a megye tűzoltóinak a hétvégén.

Túrázót mentettek a VértesbenTúrázót mentettek a Vértesben
2018. október 15. 07:57

Hordágyon mentettek le a tűzoltók egy túrázót október 14-én, vasárnap. A Vértesben húzódó gánti tanösvényen egy kiránduló súlyos bokasérülést szenvedett. A székesfehérvári hivatásos és a csákvári önkéntes tűzoltók a mentőkkel közösen gyalog mentek fel a bauxitbánya mögötti domboldalra, majd hordágyon vitték le a sérültet a bányánál várakozó mentőautóhoz.

Tűzoltó beavatkozások - 2018.10.13. (szombat)Tűzoltó beavatkozások - 2018.10.13. (szombat)
2018. október 13. 15:48

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek.

Magyar-szlovén határmenti együttműködési gyakorlatMagyar-szlovén határmenti együttműködési gyakorlat
2018. október 13. 15:20

Kétnapos együttműködési, értékteremtő gyakorlatot tartott a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Muraszombati Védelmi és Mentési Kirendeltség a szlovén határtól nem messzi Zalabaksa településen.

Helytálltak a nagybajomi önkéntes tűzoltókHelytálltak a nagybajomi önkéntes tűzoltók
2018. október 13. 13:17

Sűrű füst áramlott ki a nagybajomi művelődési ház egyik irodájának ablakán – erről tájékoztatta a megyei tevékenység irányítási központ ügyeletese a nagybajomi önkéntes tűzoltókat. Egy ember nem tudott kijutni a füsttel telítődött épületből. Ez volt az éves minősítő gyakorlat feltételezése, amelyen a város önkéntes tűzoltó egyesülete bizonyította rátermettségét.

Terményszáírítóban lévő termény izzottTerményszáírítóban lévő termény izzott
2018. október 13. 07:02

Huszonkét méter magas terményszárítóban lévő napraforgó izzott pénteken este egy csengeri mezőgazdasági telepen, az Ady Endre utcában. A város önkormányzati tűzoltói mellett a mátészalkai hivatásos és a tyukodi önkéntes tűzoltók is vonultak az esthez. A beépített oltóberendezés, valamint kéziszerszámok és munkagép segítségével szüntették meg az izzást, parázslást. Személyi sérülés nem történt.

Kamionok ütköztek össze Kamionok ütköztek össze
2018. október 12. 10:47

Személygépkocsi és egy autóbusz ütközött össze Ócsa külterületén, két személygépkocsi ütközött össze az 5-ös főút 41-es kilométerénél, munkálatok közben megsérült egy gázvezeték Érden, hulladékszállító teherautó és három személygépkocsi ütközött össze Dunaharaszti közelében, két teherautó ütközött össze Bugyi település közelében, kigyulladt és teljes egészében égett egy családi ház mellé épített melléképület Érden, két felnőtt és három gyermek szén-monoxid-mérgezést szenvedett Solymáron.

Hírarchívum


Hírek Pályázatok Kérdések és válaszok Elérhetőségek