Fecskendőt kaptak a csorvási önkéntesekFecskendőt kaptak a csorvási önkéntesek
2018. december 10. 14:13

A tűzoltószert ma délelőtt adta át Kiss András tűzoltó ezredes, megyei igazgató Baráth Lajos polgármester, valamint a Csorvás Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület részére. Az átadó rendezvény keretében az ezredes röviden elmesélte a fecskendő eddig bejárt életútját, valamint sok sikert kívánt az önkéntesek részére további munkájukhoz.

A gyermekotthon lakóit lepték meg Mikulás napjánA gyermekotthon lakóit lepték meg Mikulás napján
2018. december 09. 14:18

2018. december 6-án, Miklós napján délután a Baranya Motorkerékpáros Polgárőr Egyesület szervezésében került sor Pécsi gyermekotthon gyermekeinek megajándékozására. A Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Tűzoltó gépjárműfecskendővel gazdagodott a Zalalövői Városi Önkéntes Tűzoltó EgyesületTűzoltó gépjárműfecskendővel gazdagodott a Zalalövői Városi Önkéntes Tűzoltó Egyesület
2018. december 08. 14:19

A Zalalövői Városi Önkéntes Tűzoltó Egyesület vehetett át egy STEYR Bronto tűzoltó gépjárműfecskendőt, december 8-án. Az átadott tűzoltóautó korábban a Nagykanizsai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon látott el szolgálatot.

Átvették a pályázaton nyert eszközöketÁtvették a pályázaton nyert eszközöket
2018. december 07. 14:16

Az önkéntes tűzoltó egyesületek és az önkormányzati tűzoltóparancsnokságok pályázaton elnyert felszereléseinek ünnepélyes átadására került sor pénteken a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

Új eszközök segítik az önkéntes tűzoltókat Csongrád megyében Új eszközök segítik az önkéntes tűzoltókat Csongrád megyében
2018. december 07. 14:13

Több mint tizenhat millió forint került a megyei egyesületekhez és a mentőcsoportokhoz.

Veszprém megyei önkéntesek vehették át pályázaton nyert eszközeiketVeszprém megyei önkéntesek vehették át pályázaton nyert eszközeiket
2018. december 06. 14:20

A központi költségvetésben 2018-ban hétszázmillió forint állt rendelkezésre az önkéntes tűzoltó egyesületek és az önkéntes mentőszervezetek támogatására. Ebből a Veszprém megyei szervezetek összesen majdnem harminchárom millió forint értékben nyertek el pénzbeli és természetbeni támogatást.

Önkénteseknek adtuk át a pályázaton nyert eszközöket, felszereléseketÖnkénteseknek adtuk át a pályázaton nyert eszközöket, felszereléseket
2018. december 06. 14:20

Sikeresek voltak Győr-Moson-Sopron megye önkéntes tűzoltó egyesületei a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által kiírt pályázaton. Az önkéntes tűzoltó egyesületek több mint 52 millió forint értékű felszerelései mellett, az önkéntes mentőszervezetek több mint 2,2 millió forint értékű felszereléseinek átadása is a mai napon történt meg igazgatóságunkon.

Idén százmillió forinttal több támogatást kaptak az önkéntesekIdén százmillió forinttal több támogatást kaptak az önkéntesek
2018. december 06. 14:15

Sikeres elbírálásban részesültek a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal együttműködésben álló önkéntes szervezetek a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Magyar Tűzoltó Szövetség 2018. évi pályázatán.

Füzesgyarmaton járt a MikulásFüzesgyarmaton járt a Mikulás
2018. december 06. 14:14

December második napján a füzesgyarmati önkéntes tűzoltó egyesület saját kezdeményezéséből és erejéből mikulás csomagokat osztott a helyi gyermekek számára.

Tűzoltóautót kapott a Faddi ÖTETűzoltóautót kapott a Faddi ÖTE
2018. december 05. 14:17

A németországi Aschaffenburg városától érkezett a felajánlás.

Hírarchívum


Hírek Pályázatok Kérdések és válaszok Elérhetőségek