Tűzoltói beavatkozások a hétvégén
2019. március 25. 12:45
Két műszaki mentéshez, egy tűzesethez, és két segítségnyújtáshoz is riasztották a tűzoltókat a hétvégén.

Oldalára borult egy kisteherautó pénteken az Esztergom és Kesztölc közötti útszakaszon. A jármű a baleset következtében a fél útpályát elfoglalta. A kisteherautóban egy fő utazott, aki könnyű sérülést szenvedett. A műszaki mentést az esztergomi hivatásos tűzoltók végezték, akik először áramtalanították, majd kerekeire állították a járművet, a forgalmi akadályt megszüntették.

A Kisbéri Katasztrófavédelmi Őrs hivatásos tűzoltói vonultak pénteken egy bakonyszombathelyi útkereszteződéshez, ahol két személygépkocsi összeütközött és egy beton villanyoszlopot is kidöntöttek. A balesetben egy személy könnyű sérülést szenvedett. Az egység áramtalanította a járműveket, az utat megtisztította a törmelékektől.

Kizárták magukat a szülők otthonukból szombaton Tatabányán. A tízedik emeleti panellakásban bent maradt egy ötéves és egy négyhónapos gyermek. Az aggódó szülők a tűzoltók segítségét kérték az ajtónyitásban. A város hivatásos tűzoltói kisebb károkozással jutottak be a lakásba, ahol a gyerekek aludtak. Személyi sérülés nem történt.   

Körülbelül 2 m2 területen egy zárt kertben kerti hulladékot, lomot égettek szombaton Annavölgyben. A sárisápi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet, kár és személyi sérülés nem történt. Az önkéntes tűzoltók felhívták az égető figyelmét, hogy az égetés nem engedélyezett.

Bakonyszombathelyre vonultak a kisbéri hivatásos és a rédei önkéntes tűzoltók. Felborult, majd az út melletti két méter mély árokba esett egy kerékpárral közlekedő idős férfi szombaton Bakonyszombathelyen. A férfi az esés során megsérült. A tűzoltók a mentőszolgálat irányítása mellett közösen, hordágy segítségével kiemelték a sérültet az árokból.


Forrás és kép: http://komarom.katasztrofavedelem.hu/hirek/5457

vissza...


Hírek Pályázatok Kérdések és válaszok Elérhetőségek