Évet értékelt a megyei szövetség
2019. március 25. 02:13
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltó Szövetség 2018. évi tevékenységét értékelő és a 2019-es év fő feladatait meghatározó értekezletre került sor 2019. március 22-én délelőtt Nyíregyházán, az Inkubátorház nagytermében.

A rendezvényt Szabó Barna alelnök nyitotta meg, majd köszöntötte az együttműködő szervezetek, valamint a tagszervezetek képviselőit.

Ezt követően Dombrády László ny. tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltó Szövetség elnöke tartotta meg értékelését, amelyben elmondta, a szövetség a munkatervben kitűzött feladatait elvégezte. Kiemelte, külön hangsúly kaptak azok a rendezvények, ahol az önkéntesek számot adhattak felkészültségükről. A gazdasági helyzet stabil, bár a pályázatokon nem sikerült forrást szerezni.

A 2019-es év célkitűzései közül a jobb és hatékonyabb információáramlást és az utánpótlás nevelését emelte ki.

Ezt követően Pócsik Zoltán tű. ezredes a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelője köszönte meg a munkát, amelyet az önkéntesek végeztek.

Nagyrabecsülését fejezte ki Jászovics László a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Polgárőr Szövetség alelnöke, aki elmondta, hogy a két szervezet vezetői szinten és a napi feladatok során is jól együttműködik.


Forrás és kép: http://szabolcs.katasztrofavedelem.hu/hirek/6014
Fotós: SZSZB Megyei Tűzoltó Szövetség

vissza...


Hírek Pályázatok Kérdések és válaszok Elérhetőségek