Balesetek a hét első napján
2018. október 30. 15:41
Vasúti sorompót szakított le egy személyautó Ölbőnél, autó csapódott az árokba Pornóapátinál és Káldnál hétfőn. rnrn

Vasúti átjáró sorompójának csapódott egy személyautó a 88-as főúton Ölbő közelében hétfőn reggel. Az ütközés következtében a sorompó letört, amit az arra közlekedő személyvonat tovább sodort. A baleset következtében sem a személyautóban, sem a vonaton nem sérült meg senki, viszont a vonat üzemképtelenné vált. A sárvári hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egység letolta a sínekről a sorompó maradványait. A műszaki mentés idején a vonatközlekedést az érintett szakaszon szüneteltetni kellett.

Letért az útról majd az árokba csapódott egy személyautó a 87-es főúton, Pornóapáti külterületén hétfőn a kora esti órákban. A balesetben az autó vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A szombathelyi hivatásos és a vaskeresztesi önkéntes tűzoltók vonultak. Az egységek áramtalanították a baleset következtében összeroncsolódott személyautót. A műszaki mentés idejére teljes szélességében le kellett zárni az utat a forgalom elől.

Elhagyta az úttestet, majd a tetejére csapódva állt meg egy személyautó a 84-es számú főúton Káld közelében. A sárvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a személyautót, majd kerekeire állították és megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben az autó vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Fotó: Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság


Forrás és kép: http://vas.katasztrofavedelem.hu/hirek/3888

vissza...


Hírek Pályázatok Kérdések és válaszok Elérhetőségek