Továbbképzésen a Hosszúperesztegi Önkéntes Tűzoltó Egyesület
2018. november 05. 15:39
November 3-án tartotta továbbképzését az országban elsőként önállóan beavatkozó lehetőséget és felelősséget kapott önkéntes tűzoltó egyesület.rnrn

A továbbképzést Dénes Károly tű. alezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei főügyeleti osztályvezetője nyitotta meg. A megnyitó során kitért a továbbképzés jelentőségeire és az aktualitásokra továbbá az alezredes ismertette a képzés témaköreit is a jelenlévőkkel.

A továbbképzés további részében Balikó Tamás tű. százados, az egyesület mentora vezetésévél közösen értékelték az elmúlt időszak beavatkozásai és gyakorlatai során tapasztaltakat, majd megállapítottak. Az egyesület tagjai továbbá ismeretket kaphattak a tűzmegelőzésbe történő bekapcsolódás lehetőségeiről, valamint a téli időjárásra való felkészülés aktuális kérdéseiről is tájékozódhattak.

A képzési nap második részében az egyesület tagjai helyismereti foglakozáson vettek részt a Szombathelyi Erdészeti Zrt. vadászházában, ahol megismerhettek az épület megközelítési és építészeti, valamint épületgépészeti sajátosságait.

Fotó: Dénes Bálint/Hosszúpereszteg ÖTE


Forrás és kép: http://vas.katasztrofavedelem.hu/hirek/3894

vissza...


Hírek Pályázatok Kérdések és válaszok Elérhetőségek