Több szabadtéri tűzesethez is riasztották vasárnap a tűzoltókat
2018. október 08. 07:48
Háromszáz négyzetméteres területen a száraz aljnövényzet égett a déli órákban Érpatakon, a Szabadság utcában. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók puttonyfecskendők és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Kéthektáros területen kellett a lángra kapott kukoricatarló oltása miatt beavatkozniuk a kisvárdai hivatásos tűzoltóknak a délutáni órákban Rétközberencsen, a József Attila utca közelében, ahol két vízsugárral akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Hasonló eseményhez vonultak még Pátroha közelében, ahol szintén learatott tarló és nádas kapott lángra. Ezek mellett a nyíregyházi hivatásos és a rakamazi önkéntes tűzoltóknak Tiszanagyfalunál, míg a csengeri önkormányzati tűzoltóknak a városuk Móricz Zsigmond utcájában adott feladatot a szabadtéri tűz oltása. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Felrobbant egy vegyes tüzelésű kazán vasárnap este Nyírbátorban, a Debreceni utca egyik családi házánál. Személyi sérülés nem történt. A detonációban a ház falazata sérült, a nyírbátori hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták, a ház lakhatatlanná vált, ezért az ott élők elhelyezéséről gondoskodtak.

 


Forrás és kép: http://szabolcs.katasztrofavedelem.hu/hirek/5792
Fotós: Korábbi felvétel- Szabolcs MKI

vissza...


Hírek Pályázatok Kérdések és válaszok Elérhetőségek