Baleset Törtelen, robbanás Szigetszentmártonban
2018. október 05. 12:02
Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személyautó Törtel külterületén, kisebb robbanás történt egy családi ház melléképületében Szigetszentmártonban.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személyautó csütörtökön délelőtt Törtel külterületén. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki könnyebb sérüléseket szenvedett. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították a felborult autót.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Kisebb robbanás történt csütörtökön délután egy családi ház melléképületében Szigetszentmártonban, a Kossuth Lajos utcában. A meghibásodott gázkazán gőz tágulás következtében felhasadt, a detonáció miatt a falról lerepült és az amúgy is aládúcolt épület kitámasztását kiütötte. A megsérült alátámasztás miatt az épület veszélyessé vált. A kis-szigeti önkéntes, a ráckevei önkormányzati és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a melléképületet, a megsérült dúcolást kijavították, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP és Kis-Sziget ÖTE)


Forrás és kép: http://pest.katasztrofavedelem.hu/hirek/4614

vissza...


Hírek Pályázatok Kérdések és válaszok Elérhetőségek