Pályázati nyereményeket adtak át az önkénteseknek Pályázati nyereményeket adtak át az önkénteseknek
2018. január 05. 09:58

Tegnap adták át a Zalaegerszegi Hivatásos Tűzoltóparancsnoksággal együttműködési megállapodással rendelkező önkéntes tűzoltó egyesületek és mentőszervezeteknek 2017.évi pályázati nyereményeit a megyeszékhely tűzoltóságán.

Támogatás – folyamatosan fejlődnek az önkéntesekTámogatás – folyamatosan fejlődnek az önkéntesek
2018. január 02. 12:48

A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az idei évben is ünnepélyes keretek között adta át a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatán nyertes önkéntes tűzoltó egyesületek és mentőszervezetek számára az elnyert eszközeiket. Az idei évben húsz szervezet pályázott sikeresen és ezzel több, mint 12,3 millió forintot nyert el.

Az önkéntesek, pályázaton nyert eszközöket, oktatási intézmények pedig szén-monoxid-érzékelőket vettek átAz önkéntesek, pályázaton nyert eszközöket, oktatási intézmények pedig szén-monoxid-érzékelőket vettek át
2017. december 28. 16:20

Bács-Kiskun megyéből harminchárom önkéntes tűzoltó egyesület és nyolc önkéntes mentőcsoport igényelt támogatást a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatán. A pályázaton megyénkből az összes pályázó sikeresen vett részt, az egyesületek több mint 23 millió, a mentőcsoportok pedig közel 3 millió forint összegű támogatásban részesülnek. Az eszközök a napokban jutnak el a támogatott egyesületekhez és mentőcsoportokhoz.

Átvették a pályázaton nyert eszközöket a Csongrád megyei önkéntes egyesületekÁtvették a pályázaton nyert eszközöket a Csongrád megyei önkéntes egyesületek
2017. december 28. 16:20

Több mint tízmillió forintot nyertek a megyei egyesületek.

Pályázati eszközöket kaptak az önkéntes tűzoltó egyesületekPályázati eszközöket kaptak az önkéntes tűzoltó egyesületek
2017. december 28. 16:19

Megyénk vonatkozásában összesen 20 önkéntes tűzoltó egyesület pályázott, és nyerte meg az igényelt tárgyi és működési támogatások 95%-át, összesen közel 12,5 millió forint összegben.

Elismerés két önkéntes tűzoltónakElismerés két önkéntes tűzoltónak
2017. december 28. 16:19

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, dr. Farkasinszki Lóránt, tűzoltó ezredes – példamutató helytállásért – elismerésben részesítette Balla Gábort, az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis Létesítményi Tűzoltóság tűzoltóját, a Lakitelek ÖTE parancsnokát és Miklós Tamást, az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis Létesítményi Tűzoltóság tűzoltóját, a Lakitelek ÖTE tagját. Az elismerést Gyapjas János tűzoltó ezredes, igazgatóhelyettes adta át december 22-én.

Pályazati támogatást kaptak az önkéntes tűzoltókPályazati támogatást kaptak az önkéntes tűzoltók
2017. december 28. 16:12

A központi költségvetésben a tavalyihoz hasonlóan hatszázmillió forint állt rendelkezésre az önkéntes tűzoltó egyesületek és az önkéntes mentőszervezetek támogatására. Heves megyében az önkéntes szervezetek pályázhattak többek között tűzoltóeszközökre és felszerelésekre, védőruházatra, működési költségek finanszírozására, valamint a tagok oktatására és vizsgáztatására és szertárfelújításra is.

Évzáró értekezletet tartottak az önkéntes tűzoltó egyesületekÉvzáró értekezletet tartottak az önkéntes tűzoltó egyesületek
2017. december 19. 08:40

December tizenharmadikán tartották a megyei önkéntes tűzoltó egyesületek a 2017. évi értekezletüket a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon, amely során az éves munka értékelésére, a jövőbeni feladatok meghatározására került sor.

Gépjárműfecskendővel gazdagodott a Pápoci Önkéntes Tűzoltó EgyesületGépjárműfecskendővel gazdagodott a Pápoci Önkéntes Tűzoltó Egyesület
2017. december 19. 08:39

A Pápoci Önkéntes Tűzoltó Egyesület vehetett át egy STEYR Bronto tűzoltó gépjárműfecskendőt, december 16-án. Az átadott tűzoltóautó korábban a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon látott el szolgálatot.

Tűzoltóautót adtak át az Alsószölnöki Önkéntes Tűzoltó Egyesület részéreTűzoltóautót adtak át az Alsószölnöki Önkéntes Tűzoltó Egyesület részére
2017. december 19. 08:39

Az ünnepélyes átadásra december 16-án Alsószölnök község Önkormányzatának udvarában került sor.

Hírarchívum


Hírek Pályázatok Kérdések és válaszok Elérhetőségek