Sikeres vizsgákkal zárult a negyven órás alaptanfolyam Sikeres vizsgákkal zárult a negyven órás alaptanfolyam
2017. november 22. 11:27

Hétvégén került sor a Mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltó-parancsnokságon a még októberben indult önkéntes tűzoltó egyesületeknek meghirdetett 40 órás alaptanfolyam záró vizsgájára.

Mindkét napja sikeres volt a gyakorlatnakMindkét napja sikeres volt a gyakorlatnak
2017. november 21. 12:53

A vasárnap a fővárosi önkénteseké volt, negyven veszélyes fát távolítottak el a november 18-19-i téli felkészülési gyakorlat keretén belül Mátraszentimre környékén.

Újabb minősítést szerzetek a szatmári önkénteseinkÚjabb minősítést szerzetek a szatmári önkénteseink
2017. november 20. 16:40

Pénteken az önállóan beavatkozó Tyukodi és Tarpai Önkéntes Tűzoltóknak éves minősítő gyakorlatot szervezett a Fehérgyarmati Katasztrófavédelmi Kirendeltség a településük egy-egy közintézményében, így újabb egy évre szóló minősítést szereztek.

A Mátrában készültek a téli időszak veszélyeireA Mátrában készültek a téli időszak veszélyeire
2017. november 18. 16:21

A téli időszak veszélyeire való felkészülés jegyében tartottak országos gyakorlatot a katasztrófavédelem, a rendőrség, a közútkezelő és az erdészet szakemberei Mátraszentimre térségében november 18-án, az önkéntes tűzoltók és a mentőszervezetek képviselőinek bevonásával.

TűzoltóbálTűzoltóbál
2017. november 17. 09:02

2017. december 8-án 21.00 órakor kezdődik a rendezvény.

Hétvégi eseményekHétvégi események
2017. november 13. 15:36

A szalagkorlátra hajtott egy gépkocsi Neszmély térségében, a 10-es főúton, a vasúti átjárónál vasárnap reggel. A jármű egy vasúti fényjelzőt is kidöntött, illetve a sorompóban is kárt tett, ezért a komáromi hivatásos tűzoltók értesítették a vasúttársaság szakembereit.

125 éves jubileumot ünnepeltek a segesdi tűzoltók125 éves jubileumot ünnepeltek a segesdi tűzoltók
2017. november 09. 10:59

A község tűzoltóit ünnepelte a falu apraja és nagyja a hétvégén. A segesdi önkéntes tűzoltó egyesület tagjai évtizedek óta őrzik a település biztonságát és öregbítik Segesd hírnevét a tűzoltó versenyeken.

Tűzoltó szakkör keretében látogattak diákok a sárvári tűzoltóságraTűzoltó szakkör keretében látogattak diákok a sárvári tűzoltóságra
2017. november 02. 07:55

Az általános iskola által szervezett, a Hosszúperesztegi Önkéntes Tűzoltó Egyesület által tartott szakkör keretében tizenöt diák látogatott el a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságra.

90 éves fennállását ünnepelte a Geszteréd ÖTE90 éves fennállását ünnepelte a Geszteréd ÖTE
2017. október 31. 10:57

Szombaton, Geszteréden ünnepi közgyűlést tartott a Geszterédi Önkéntes Tűzoltó Egyesület, amelyen részt vett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltósági főfelügyelője is.

Tetejére borult egy autó Zámoly közelébenTetejére borult egy autó Zámoly közelében
2017. október 27. 10:26

Árokba hajtott egy személygépkocsi október 25-én, szerdán délután a Csákberényt Csákvárral összekötő úton. Az autó a tetejére borult, vezetője könnyebben sérült, segítéség nélkül ki tudott szállni a kocsiból. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók a csákvári önkéntes tűzoltókkal áramtalanították az autót és drótkötéllel kerekeire állították.

Hírarchívum


Hírek Pályázatok Kérdések és válaszok Elérhetőségek